Lär dig spela gitarr

Det går att lära sig otroligt mycket på nätet. Överallt finns det sidor som är utformade på fantastiskt pedagogiska sätt som gör att du kan lätt lära dig det du alltid velat kunna. Det tål att återupprepas vilken enorm tjänst detta är, och att människor dessutom gör det av passion och erbjuder det gratis gör att internet är en källa till att bli en betydligt mer lärd och kunnig människa, också i praktiken. Ta bara alla instruktionsvideor som finns om hur du bygger saker, om hur du målar eller hur du ska sticka. Kunskaper som tidigare fördes vidare från generation till generation eller i en skolsal, finns alltså på nätet att lära sig.

Jag är säkert inte ensam om att ångra mig ganska mycket för att inte ha provat på att lära mig ett instrument i yngre dagar, speciellt eftersom att det fanns möjlighet till det i skolvärlden, alldeles gratis. Med åren så är det lätt att känna att man gärna hade kunnat spela någonting, och ofta är det gitarren som man ångrar som mest. Enbart att kunna spela några enkla låtar hade varit väldigt värdefullt, speciellt nu när jag är lite äldre.

Det är därför jag är så väldigt tacksam över att det finns sätt att lösa det på. Visserligen så innebär det en viss kostnad, man behöver köpa själva gitarren själv, men själva lektionerna som finns är gratis och lätt tillgängliga. Justin på Justin Guitar (www.justinguitar.com) har byggt en fantastisk sida som enkelt och smidigt lär dig hur du går tillväga för att lära dig grunderna. Det känns extremt kul att börja ta ut ackord och lära mig enkla låtar, precis det som jag alltid velat kunna.

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar eller en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*