Första inlägget!

internet
Det lär väl knappast ha undgått någon att internet är fyllt till bredden med intressant och användbart innehåll. Problemet är dock att det finns mycket annat på nätet, sådant som inte är användbart alls och som inte fyller något syfte. Med andra ord webbplatser och funktioner som man gör bäst i att undvika. Problemet som uppstår då är helt enkelt hur man hittar det som faktiskt kan komma till nytta, som du som användare har användning av. Den här bloggen kommer att göra ett tappert försök att lista de olika sidor som är värda ditt engagemang, beroende på vad du har för behov och önskemål.

Men det är inte heller allt. Det här är en sida som också kommer att försöka ligga i framkant på IT-utvecklingen och det som händer i den tekniska världen. Det är minst lika viktigt, om inte viktigare, att ha det örat mot rälsen och vara uppdaterad kring vad som händer i världen. De tekniska framstegen avlöser varandra vecka för vecka, vilket gör det till en svår uppgift att redogöra för allt som händer. Men min ambition är att vara så uppdaterad som möjligt och leverera de nyheter som faktiskt kommer att ha en betydande innebörd för IT-sektorn och övrig teknisk utveckling.

Det är höga ambitioner, men jag tror mig veta att jag lever upp till dem. Säkerligen kommer det också bli reflektioner från min egen vardag, för att ni läsare ska kunna veta vem det är som sitter bakom tangenterna. Vi kan börja med att mitt namn är Jonas, och har det inte framgått tidigare så är jag väldigt intresserad av teknik, IT och fantastiska innovationer.

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar eller en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*